Cookie beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Menü

Vitaking - Brokkoli kivonat 500mg (2,5mg glükorafanin) 60 napi adag

Ár:
3.690 Ft
Gyártó:
Cikkszám: VK-2469
Szerezhető hűségpontok: 19
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2025. április 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Brokkoli kivonat

A brokkoli kiváló vitamin és ásványianyag forrás. Ám nem mindenki szereti az ízét. Pedig nagyon egészséges, és gyakrabban kellene fogyasztani mindenkinek. Ha valaki nem tudja ezt megtenni, annak remek megoldás a Vitaking Brokkoli koncentrátum.

Termékünk 500mg Brokkoli kivonatot tartalmaz, melyből 2,5mg a glükorafanin tartalom.

A glükorafanin egy természetes vegyület, amely leginkább a brokkoliban és más keresztesvirágú zöldségekben található meg. Ez a vegyület a szervezetben szulforafanná alakul, amely egy rendkívül hasznos tápanyag a szervezet számára.

A brokkoli, mint szuperélelmiszer, híres a benne található természetes fitotápanyagokról. A glükorafanin a brokkoli egyik kulcsfontosságú összetevője, amely a szervezetben szulforafánná alakul át. A kapszula könnyen fogyasztható, vegán, és támogatja a kiegyensúlyozott étrendet.

Hatóanyagok 1 kapszulában Mennyiség NRV%
Brokkoli kivonat 500 mg **%
amelyből Glükorafanin (0,5 %) 2,5 mg  
NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára
**%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Összetevők: Brokkoli kivonat Glükorafanin tartalommal, hidroxi-propil-metil-cellulóz kapszulahéj

A brokkolicsírában a szulforafán előanyaga, a glükorafanin található meg.

Ez két módon képes szulforafánná alakulni:

A nyers brokkoli összerágásakor a benne található enzimek hatására létrejön. Ezek az enzimek 40 celsius fok körül elpusztulnak, ezért a folyamat csak nyers fogyasztás esetén zajlik le így.

Főzést vagy párolást követően a hatás másként jön létre. Ez az enzim megtalálható az egészséges bélrendszerben is és mivel a glükorafanin nem hőérzékeny, a folyamat lejátszódik főtt zöldség esetében is.

Hogyan és mennyit?

Akár a nyers csírát fogyasztja valaki minden nap, akár a főtt zöldséget, akár a kivonatot kapszulában, a hangsúly a mindennapos fogyasztáson van, amennyiben  valamilyen speciális okból kifolyólag fogyasztjuk és nem az íze kedvéért.
Tehát egészséges, de  sajnos nem épp a legkedveltebb zöldségek egyike.  Szulforafán van például a karfiolban és a káposztában – és más káposztafélékben – is található, de legnagyobb mennyiségben a friss brokkoliban fordul elő. Az lenne a legideálisabb, ha mindenki friss zöldség formájában jutna hozzá ehhez a fontos tápanyaghoz.
De ha ezt nem tudja megtenni, nagyszerű megoldást jelent a brokkolikivonat kapszula.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés